Alkoholický adventní kalendář je prémiovým dárkem pro všechny dospělé

adventní kalendář

Alkoholický adventní kalendář je prémiovým dárkem pro všechny dospělé

Alkoholové adventní kalendáře představují speciální verzi tradičního adventního kalendáře, která je určena především dospělým milovníkům různých druhů alkoholických nápojů. Zatímco klasický adventní kalendář bývá spojen s dětmi a obsahuje drobné sladkosti nebo jiné maličkosti, alkoholové kalendáře přinášejí denní překvapení ve formě malých vzorků různých druhů alkoholických nápojů.

Adventní kalendáře jako takové jsou symbolem odpočítávání dnů do Vánoc, přičemž každý den od 1. do 24. prosince je ukryto malé překvapení, které má obdarovanému zpříjemnit čekání na Štědrý den. V případě alkoholových adventních kalendářů to znamená, že každý den může ochutnat nový alkoholický nápoj.

Objevte různé podoby adventních kalendářů s alkoholem

Alkoholové adventní kalendáře jsou dostupné v různých variantách, které se liší podle typu alkoholu. Najdete je pouze ve specializovaných e-shopech a nejširší nabídku má internetový obchod bestdrink.cz. Zapomeňte na laciné pivní kalendáře, v nabídce má skutečné skvosty pro milovníky prémiového alkoholu. Pro milovníky rumu je určen rumový adventní kalendář.

Vybírat si můžete buď od jedné značky rumu nebo takový, který obsahuje různé druhy rumu a obdarovanému umožní mít každý den malou degustaci zcela odlišného rumu. K dispozici je i kalendář s ovocnými destiláty, s portským nebo například s tatranským čajem. Pokud někdo miluje čokoládu i alkohol, nabízí se mu kalendář s prémiovými likéry v tmavé čokoládě. Nabídka je široká a zajisté se vám při jejím prohlížení budou sbíhat sliny.

Kalendáře se stávají stále oblíbenějšími nejen jako osobní požitky, ale také jako dárky. Vzhledem k tomu, že trh s alkoholem je velmi rozmanitý, kalendáře často představují možnost objevit nové značky a produkty, které nejsou běžně dostupné. Pro mnoho lidí jsou alkoholové adventní kalendáře také způsobem, jak si zpříjemnit adventní období něčím neobvyklým a oslavit tuto sezónu s přáteli nebo rodinou při společných ochutnávkách.

Alkoholový adventní kalendář není jen o pití, ale především o zážitku, poznávání nových chutí a oslavě adventního času trochu jiným způsobem. S rozmanitostí možností, které nabízí, je snadné pochopit, proč se tento druh kalendářů stal tak oblíbeným dárkem a požitkem pro mnoho lidí, kteří si chtějí zpestřit čekání na Vánoce něčím netradičním. Projděte si nabídku na bestdrink.cz a zpestřete předvánoční období sobě i blízkým.

  • Podzimní tradice
    Podzim přináší nejen chladnější počasí, ale také období, které je spjaté se spoustou zajímavých podzimních tradic. Dnes si společně představíme některé z nich.
  • Záhadné případy, co se staly o Halloweenu
    Pojďme se podívat na tři skutečné záhadné případy, které se odehrály právě na Halloween a dodnes zůstávají obestřeny tajemstvím.
  • 5 nejlepších podzimních hub: Co v lese nesmíš přehlédnout
    dzim je čas, kdy příroda obleče svůj zlatavý kabát a lesy jsou plné nejen barev, ale i chutí. Jako správný houbař určitě znáš 5 nejlepších podzimních hub.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *